Kosmetiikka

Meiltä löytyy valikoima seuraavien merkkien tuotteita. Tarkastele, tutustu ja tilaa meiltä, mikäli juuri sinua kiinnostavaa tuotetta ei valmiiksi löydy hyllystämme.

VICHY LABORATORIESVichyn tuotteet perustuvat Vichy Thermal Spa lähdeveteen, jonka mineraalit rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja niiden teho on todistettu kliinisin testein. Vichy-sarja on myynnissä vain apteekeissa.

FavoraKotimainen Favora-sarja tunnetaan puhtaista ja turvallisista tuotteistaan. Tuotteet sisältävät korkealaatuisia kasvipohjaisia tehoaineita. Tästä hinnaltaankin kilpailukykyisestä sarjasta löydät omat tuotteet normaalin ja sekaihon sekä kuivan ja herkän ihon hoitoon. Ympäristöystävällisyys on huomioitu sarjan tuotteiden koko elinkaaressa vähän luontoa kuormittavasta valmistusprosessista täysin kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin.

AvèneAvene-sarjan kaikki tuotteen perustuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Avene-sarja sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Tämä ranskalainen sarja on saatavilla vain apteekeista.

La Roche-Posay on ranskalainen ihonhoitosarja, joka työskentelee yhteistyössä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa. Sarjan dermatologinen laboratorio yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Louis WidmerSveitsiläinen Louis Widmer panostaa tutkimus- ja kehitystyöhön ja toimii yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Sarjan tuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja niissä yhdistyvät optimaalinen vaikutus sekä erinomainen siedettävyys. Lähes kaikista Louis Widmer –tuotteista on tarjolla sekä täysin hajustamaton että kevyesti hajustettu vaihtoehto.

ACOACO on Ruotsissa kehitetty, vain apteekkimyynnissä oleva ihonhoitosarja. Ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. ACO-valikoimamme sisältää mm. hellävaraisia tuotteita kauneudenhoitoon ja hygieniaan, hoitavia tuotteita hiuspohjalle sekä laajan valikoiman aurinkotuotteita.

SebamedSebamed-sarjan tuotteet tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja säilyttäen ihon terveenä ja luonnollisen kauniina. Sarjan pH 5,5 vastaa terveen ihon luonnollista happamuutta. Vain apteekissa myytävään Sebamed-tuoteperheeseen kuuluu mm. pesunesteitä, shampoita, epäpuhtaan ihon hoitotuotteita sekä lasten herkälle iholle suunnattuja tuotteita.

SebamedCeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä koko perheelle suunnattu ihonhoidon sarja. CeraVe sisältää ainutlaatuisen kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän, joka auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ja kosteustasoa. Sarja sisältää myös muita kosteuttavia ja suojaavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja sinkkiä. Tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tuntia. Sarjassa on sekä vartalo- että kasvotuotteita erilaisista iho-ongelmista, kuten aknesta tai atopiasta kärsiville.

Kaivopuiston apteekki